Stijn van Boxtel en Jordy van Heese - Workshop gastvrijheid en boek over horeca van OBER! OBER! in Zeeland - Twee obers, met liefde voor gastvrijheid.

Neem jij

Contact met ons op?

Of wil je ons eerst beter leren kennen?

Algemeen

Heb jij vragen, toevoegingen of wil je graag met ons in contact komen? Stuur ons een mail of bel naar 0616908929 en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Samenwerken?

Naast schrijvers zijn wij ook ondernemers en gaan wij kansen niet zomaar uit de weg. Ben je op zoek naar een unieke manier om je collega’s te inspireren en motiveren? Wil jij graag samenwerken of heb jij ideeën die je met ons wilt bespreken? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Grote oplage

Via de Boekshop van OBER! OBER! kun je een grote oplage of per 10 bestellen. Afhankelijk van het gewenste aantal is het ook mogelijk om afspraken met ons te maken over bijvoorbeeld de levering, iets persoonlijks of de prijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inkijkexemplaar

Ben jij eerst benieuwd naar wat je kunt verwachten? Vul onderstaand contactformulier in en zet bij ‘eventuele opmerkingen’ dat je interesse hebt in een inkijkexemplaar. Wij zullen dan contact met jou opnemen en een exemplaar sturen. 

of Plan direct een afspraak met ons in

Of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.