De auteurs

Al op jonge leeftijd ontdekten Stijn en Jordy hun liefde voor de horeca. Stijn heeft tijdens zijn internationale ervaringen het beste van alle werelden gezien en Jordy is betrokken geweest bij de ontwikkeling én opening van twee succesvolle horecabedrijven. 

Het verhaal achter

Stijn van boxtel

Wanneer er gesproken wordt over iemand die echt geboren is voor de gastvrijheidsbranche, kom je snel bij Stijn uit. Niet alleen vanwege zijn vriendelijke uitstraling of toegankelijkheid, maar vooral vanwege zijn gedrevenheid om de gastvrijheidsbranche continue te verbeteren. Met internationale ervaringen in Zuid-Afrika, Washington, Hong-Kong en Londen heeft hij overal kunnen zien hoe het moet, maar ook hoe het niet moet. Deze ervaringen heeft hij allemaal verwerkt in OBER! OBER!. Momenteel is hij actief als praktijkdocent aan de Stenden Hotelschool in Leeuwarden en leert hij de toekomstige generatie de kunst van de gastvrijheid.

Praktijkdocent Hoge Hotelschool Stenden Leeuwarden

Marketeer bij HZ University of Applied Sciences & Ondernemer

Het verhaal achter

Jordy van Heese

Al op jonge leeftijd is Jordy vaker met een dienblad dan met een schoolboek in zijn handen te vinden. Als 19-jarige student op het HBO ontdekt hij al snel zijn liefde voor horeca en kreeg hij tijdens zijn stage in het 3e jaar de kans om als bedrijfsleider een visrestaurant in het toeristische Renesse te ontwikkelen, openen én te runnen. Na succesvolle jaren vind hij een nieuw uitdaging in zijn geboorteplaats Vlissingen en werkt hij mee aan een prachtig nieuw te bouwen restaurant aan de Boulevard. Hier heeft hij zijn echte specialiteit laten gelden: het trainen en coachen van een groot team in een heel druk zomerseizoen. Inmiddels is hij niet meer zelf actief in de horeca, maar als marketeer en ondernemer nog wel nauw betrokken.