Reviews
''Voor een snelle start in de horeca, of gewoon voor een extra duwtje in de rug: deze gids is alles wat je nodig hebt. Ik vond het persoonlijk vooral fijn dat het begint bij de basis en daarop verder bouwt. Zeker het hoofdstuk over productkennis was compleet nieuw voor mij en daarom erg leerzaam!''
TirzaOpkomende Horecatijger
''Ein-de-lijk een boek dat de kern van het horeca vak in 150 pagina’s uitlegt. Waar dit voorheen voor mij als nieuweling ontbrak en alles zelf langzaam leerde, heb ik nu een boek voor mijn team voor de juiste kickstart! Ik heb het ook mijn huidig personeel gegeven en zijn erg enthousiast! Een lage investering waardoor mijn personeel de gastbeleving meetbaar vooruit heeft gestuwd!''
WouterHorecaondernemer
''Dit boek is dé perfecte basis voor iedereen wilt gaan werken in de horeca, maar ook voor bestaande medewerkers is dit de perfecte opfrisser. Het is inspirerend, daagt je uit en verstrekt alle informatie die je nodig hebt om jouw werk tot een succes te maken. Echt een aanrader!''
LilyHorecatijger
''Ik denk dat Stijn & Jordy precies hebben behaald wat het doel was; een goed, lekker leesbaar en laagdrempelig 'handboek' voor nieuwe mensen in de horeca. Het was voor mij - als iemand die dat niet is - ook leuk om te lezen, en het snijdt ook echt hout allemaal. Je steekt er wat van op en kan dat ook gelijk toepassen. Het druipt er vanaf dat de schrijvers veel ervaring hebben en iets wilden maken wat zij misten toen ze in de horeca begonnen. Je leest er ook veel liefde voor het vak in terug, dat is echt top!''
PaulEindredacteur
''In een tijd waar het moeilijk is goede, gemotiveerde werknemers te vinden, ben ik enorm blij dat ik OBER! OBER! ben tegengekomen. Mijn personeel leert aan de hand van dit boek de basis van het geven van een goede service. Ik heb mijn nieuwe werknemers dit boek meegegeven om te lezen voor hun eerste werkdag. Op het moment dat ze bij mij op de vloer staan, zijn ze zekerder en gaan met een degelijke basis van start! Ik zou dit iedere startende medewerker in de horeca gunnen.''
LynnHorecaondernemer
''Echt een super handig boek voor beginnend en bekwaam horeca medewerker. Ik was zelf nog niet zo deskundig in de horeca branche maar dankzij dit boek heb ik veel geleerd en kan ik mijzelf nu een echte horecatijger noemen!''
AniekHorecatijger
''Als lezer van dit boek heb jij een goede stap gezet richting het worden van een echte horeca professional. Daardoor kan jij straks de verwachtingen van de gast overtreffen. Het is tijd voor een nieuwe generatie gastvrijheid!''
Albert KooySVH Meesterkok, Executive chef, F&B manager
''Ik heb ontzettend veel geleerd van het boek, het was fijn om alle nodige informatie weer op te frissen en ik heb zelfs veel nieuwe dingen geleerd! Een aanrader als beginnend horeca medewerker maar zeker ook als een ervaren medewerker..''
FienHorecatijger
''Dit boek is ideaal als je nog niet zo veel horeca ervaring hebt en praktische handvatten wilt om een goede start te kunnen maken. Zonder al te veel bla-bla wordt duidelijk verteld wat de do's en don'ts zijn en wat je kunt verwachten wanneer je aan de slag gaat in de horeca. Zeker handig voor beginners!''
HugoOndernemer
Previous
Next










